TERMENI si CONDITII

Informatii generale

▶ ADVANCEDJobs ofera servicii de recrutare profesionala si promovare pentru specialisti in domeniul Fondurilor Europene Structurale si de Investitii. Site-ul www.advancedjobs.ro este creat si administrat de firma Advanced European Logistics SRL, cu sediul social in Judetul Prahova , Sinaia, Str. Branduselor 13/9C/4, punct de lucru in Judetul Prahova , Sinaia, Bd. Republicii 15, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/3092/2008, cod fiscal RO 24729580, e-mail contact@advancedjobs.ro.

Acceptarea termenilor și condițiilor

▶ Prin utilizarea serviciilor oferite de ADVANCEDJobs vă exprimați acordul pentru respectarea în totalitate a acestor termeni și condiții. În cazul în care nu sunteţi de acord cu oricare dintre termenii și condițiile de mai jos, nu utilizaţi acest site. Vizitarea și utilizarea acestui site sunt condiționate în mod expres de acceptarea termenilor și condițiilor stipulate în continuare. Termenul de “dvs” și “utilizator”, după cum sunt descrise aici, se referă la orice persoană care accesează acest site sub orice motiv.

▶ ADVANCEDJobs își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile în orice moment și fără o notificare prealabilă prin actualizarea acestei pagini. Vă rugăm să citiți această pagină periodic pentru a consulta cea mai recentă versiune a termenilor și condițiilor de utilizare. Folosirea in continuare a serviciilor site-ul ADVANCEDJobs reprezinta acceptarea modificarilor aduse acestor termeni si conditii, ultima actualizare fiind la data de 12 Aprilie 2017.

 

Conținutul ADVANCEDJobs

▶ La inregistrarea pe site-ul www.advancedjobs.ro va obligati sa furnizati, sa mentineti si sa actualizati date reale, exacte și complete despre dumneavoastra sau compania pe care o reprezențati, așa cum este solicitat in formularele de înregistrare. Dacă furnizați informații care nu sunt reale, ADVANCEDJobs are dreptul de a dezactiva contul dumneavoastră și de a refuza reactivarea ulterioară a acestuia. ADVANCEDJobs nu are obligatia de a verifica in avans profilurile aplicantilor sau anunturile angajatorilor, astfel nu raspunde in niciunmod cu privire la aceste informatii.

Aplicanți

▷ În momentul în care vă înregistrați pe site și vă încarcați CV-ul, intreg profilul dumneavoastra, reprezentat prin experienta profesionala si date de contact, va putea fi vizualizat de angajatorii la ale caror anunturi ati aplicat. Experienta profesionala mentionata in profilul aplicantului si / sau CV este vizibila pentru angajatorii care solicita serviciul de căutare experti in baza de date. Daca informatiile furnizate de dumneavoastra corespund nevoilor angajatorilor, acestia vor putea accesa datele de contact pe care le-ati furnizat si vor putea lua legatura cu dumneavoastra direct. Astfel, informatiile din profilul aplicantului vor fi vizibile in momentul aplicarii la un job postat pe site sau in momentul in care un angajator cumpara din baza de date profilul corespunzator criteriilor sale de cautare.

▷ Va puteti dezactiva contul de aplicant in orice moment dar nu mai devreme de 3 luni de la data ultimei aplicări pentru un loc de munca.

Angajatori

▷ În momentul in care va inregistrati pe site ADVANCEDJobs va verifica corectitudinea codului fiscal al angajatorului pe site-ul Ministerului de Finante si corectitudinea informatiilor furnizate despre proiectele in cadrul carora angajatorul doreste sa recruteze. Companiile / organizatiile / institutiile care se inregistreaza au obligatia de a transmite informatii reale si de a le actualiza de fiecare data cand va fi necesar. Prin postarea anunturilor de recrutare angajatorul declară pe propria răspundere, cunoscând dispozitiile legale referitoare la furnizarea de informații false, că informațiile furnizate pe site-ul www.advancedjobs.ro sunt corecte și reflectă cu exactitate realitatea și necesitățile proiectelor in care acesta este parte.

▷ Anunturile postate pe site au o perioada de valabilitate de 15 zile calendaristice de la data afisarii. Anuntul validat de angajator spre publicare nu mai poate fi modificat dupa ce acesta a fost afisat pe site. In momentul publicarii anuntului pe site, un e-mail de informare este transmis catre toti aplicantii. In momentul in care expertii aplica pentru un job, datele lor de contact, experienta profesionala si / sau CV-ul sunt vizibile catre angajator.

▷ ADVANCEDJobs ofera angajatorilor si posibilitatea de a cauta experti in baza de date. Experienta profesionala mentionata in profilul aplicantului si / sau CV este accesibila angajatorilor care solicita acest serviciu. Daca informatiile furnizate de aplicanti corespund nevoilor angajatorilor, acestia vor putea vizualiza datele de contact furnizate de aplicanti in urma achitarii unui pachet tarifar care corespunde numarului de CV-uri necesar angajatorului.

▷ ADVANCEDJobs ofera angajatorilor care se inregistreaza doua anunturi gratuite, cu afisare standard pe site si in alertele de joburi trimise canditatilor. Pentru a suplimenta numarul de anunturi si / sau a le promova, insemnand afisare in fata anunturilor standard atat pe site cat si in cadrul alertelor trimise candidatilor, angajatorii au posibilitatea de a alege unul din pachetele tarifare care corespund numarului de anunturi necesare suplimentar.

▷ Toate platile realizate online pe site-ul www.advancedjobs.ro sunt operate in sistem 3D-Secure prin intermediul NETOPIA MobilPay si se realizeaza pe baza de factura fiscala in Lei. Accesul la serviciile cu plata va fi permis dupa confirmarea transferului bancar. In situatia in care doriti incetarea furnizarii serviciilor achizitionate, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca platile efectuate si facturate nu vor mai fi returnate. ADVANCED Jobs isi rezerva dreptul de a putea schimba in orice moment atat numarul de anunturi gratuite cat si tarifele stabilite pentru serviciile cu plata, majorarea sau reducerea acestora fiind publicate pe site in sectiunea „Promovare”.

 

Servicii de promovare si publicitate

▶ Site-ul conține link-uri si bannere online furnizate de terte persoane cu care ADVANCEDJobs are incheiate acorduri sau contracte pe promovare / publicitate. ADVANCEDJobs nu are control asupra acestora, nu le reprezintă în niciun fel și nu acceptă nici o obligație sau resposabilitate cu privire la conținutul sau performanța altor site-uri. Aceste link-uri sunt oferite de conveniență și nu constituie un angajament sub nicio formă față de site-urile cărora le aparțin, a conținutului acestora, proprietarilor, performanțelor sau produselor ori serviciilor amintite sau descrise de acestea.

▶ Platile pentru serviciile de promovare si publicitate, realizate online pe site-ul www.advancedjobs.ro , sunt operate in sistem 3D-Secure prin intermediul NETOPIA MobilPay si se realizeaza pe baza de factura fiscala in Lei. Accesul la serviciile cu plata va fi permis dupa confirmarea transferului bancar. In situatia in care doriti incetarea furnizarii serviciilor achizitionate, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca platile efectuate si facturate nu vor mai fi returnate. ADVANCED Jobs isi rezerva dreptul de a putea schimba in orice moment tarifele stabilite pentru serviciile cu plata, majorarea sau reducerea acestora fiind publicate pe site in sectiunea „Promovare”.

 

Politica de confidențialitate

▶ In momentul inregistrarii pe site, contul dumneavoastra este protejat de o parola. Sunteti raspunzatori de pastrarea cofidentialitatii, a parolei introduse si a accesarilor aferente contului administrat, realizate cu sau fara voia dumneavoastra, motiv pentru care va sfatuim ca dupa fiecare utilizare sa va deconectati la sfarsitul navigarii pe site.

▶ La înregistrarea pe site vă dați acordul pentru utilizarea datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-ului, noilor oportunități de angajare și altor informații utile in domeniul Fondurilor Europene Structurale si de Investitii.

▶ Utilizarea datelor cu caracter personal de către ADVANCEDJobs este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legătură cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Selectarea datelor personale prelucrate se va efectua cu respectarea dispozițiilor art. 4 (1) lit. c) din Legea nr. 677/2001, modificată și completată care prevăd că datele cu caracter personal destinate a face obiectul unei prelucrări trebuie să fie adecvate, pertinente și neexcesive prin raportarea la scopul / scopurile corelate în care sunt colectate și ulterior prelucrate.De asemenea, vă informăm că în data de 28 Decembrie 2015, a intrat în vigoare Decizia nr. 200/2015 a Președintelui Autorității de Supraveghere, publicată în Monitorul Oficial nr. 969 din 28 Decembrie 2015, potrivit căreia notificarea Autorității Naționale de Supraveghere nu mai este necesară, cu excepția cazurilor enumerate la art. 1 alin. (1) din Decizia nr. 200/2015. Prin urmare, dacă prelucrarea este prevăzută de lege (art. 1 alin. (2)) , spre exemplu pentru scopurile de „resurse umane” , „gestiune economico – financiară și adiministrativă” , „selecție forță de muncă” , nu mai este necesară notificarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

▶ Informatiile cu caracter personal pe care le furnizati pe site in momentul aplicarii la un job sau sunt disponibile angajatorilor care au cumparat profilul dumneavoastra din baza de date pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora nu detinem control, astfel nu suntem responsabili pentru utilizarea informatiilor dumneavoastra de catre acestia.

▶ Orice comunicare sau material adresat de dvs. Catre ADVANCEDJobs prin poșta electronică sau pe alte căi, incluzând orice date, întrebări, comentarii, sugestii, sau altele asemănătoare vor fi tratate ca neconfidențiale și în neproprietate. Acestea pot fi folosite de ADVANCEDJobs sau partenerii săi în orice scop, inclusiv, dar nelimitat la, reproducere, dezvăluire, transmitere, publicare, difuzare și postare, și acordați ADVANCEDJobs dreptul perpetuu, non-exclusiv și irevocabil pentru a reproduce, modifica, adapta, crea lucrări derivate, executa, distribui sau publica oricare din comunicari. De asemenea, ADVANCEDJobs este liber de a utiliza orice idee, concept, know-how sau tehnici existente în orice comunicare trimisă de dvs., în orice scop, inclusiv dar nelimitat la dezvoltarea, crearea și promovarea serviciilor utilizând asemenea informații. ADVANCEDJobs își rezervă dreptul de a dezvălui orice material transmis nouă sau informație asociată cu un astfel de material dacă i se cere acest lucru prin lege sau din bună credință că aceste documente sau dezvăluiri sunt rezonabil necesare pentru (i) a se supune proceselor legale; (ii) impunerea termenilor și condițiilor acestui site; (iii) a răspunde oricărei revendicări că materialul conținut sau asociat cu acest site ar încălca orice drept al orcărei terțe persoane; sau (iv) protejarea drepturilor, proprietății, sau siguranței ADVANCEDJobs, a angajaților acestuia, utilizatorilor sau publicului în general.

 

Conduită online

▶ Acest site poate fi folosit numai în scopuri legale, fiind interzisă utilizarea acestui site în vreun fel care să încalce oricare din legile aflate în vigoare. Site-ul nu poate fi utilizat în scopul distrugerii, deteriorării sau întreruperii oricărui sistem informatic sau oricărei entități de pe Internet, incluzând atacuri de tipul “denial of service”, impunerea unei sarcini nerezonabile sau disproporționată asupra infrastructurii noastre sau răspândirea de viruși. Este interzisă folosirea oricăror “robots”, “spider” sau alte dispozitive automate pentru monitorizarea sau copierea paginilor web ale site-ului sau conținutului existent fără acordul scris al ADVANCEDJobs. ADVANCEDJobs își rezervă dreptul de a interzice utilizarea site-ului oricărui utilizator pe care îl consideră că a încălcat oricare dintre termenii de utilizare.

 

Proprietatea intelectuală

▶ Toate materiale existente pe acest site create sau oferite de ADVANCEDJobs, incluzând text, grafică, logo-uri, iconițe și imagini sunt proprietatea ADVANCEDJobs sau a colaboratorilor săi și sunt protejate de legislația cu privire la proprietatea intelectuala din România și străinătate.

▶ Compilația întregului conținut de pe acest site este proprietatea exclusivă a ADVANCEDJobs și este de asemenea protejată de legile de proprietate intelectuală din România și străinătate. Utilizatorul are dreptul de descărca, vizualiza, copia și tipări materialele de pe acest site exclusiv în vederea utilizării personale, necomerciale, cu condiția de a nu îndepărta sau modifica oricare marcă înregistrată, marcă de serviciu, logo, drept de autor sau orice alt însemn al drepturilor de autor. Cu excepția celor menționate mai sus, este interzisă descărcarea, vizualizarea, copierea, tipărirea, reproducerea, distribuirea, republicarea, afișarea, postarea, transmiterea sau modificarea oricărui material sau porțiune din acesta prezente pe site indiferent sub ce formă sau oricare ar fi scopul fără acordul prealabil scris al ADVANCEDJobs.

▶ ADVANCEDJobs își rezervă dreptul de a revoca oricare din drepturile acordate aici în orice moment. În momentul încălcării oricăruia dintre termenii și condițiile stipulate aici, aceste drepturi încetează automat. După revocarea sau încetarea acestor drepturi, utilizatorul are obligația de a distruge orice exemplar digital sau tipărit obținut din orice parte a site-ului. Utilizarea neautorizată a oricărui material existent pe site poate încălca dreptul de autor, legea privind mărcile înregistrate și alte legi din România și alte jurisdicții. Toate drepturile care nu vă sunt conferite în mod explicit sunt rezervate.

 

Limitarea răspunderii

▶ Desi facem eforturi pentru a păstra acuratețea informațiilor pe site, ADVANCEDJobs nu garantează exactitatea, integritatea sau calitatea oricărui material aflat pe site, în legătură cu acesta sau publicat pe site. ADVANCEDJobs nu este responsabil sub nicio formă de orice material asociat sau existent pe acest site, inclusiv erori sau omiteri în conținutul site-ului. De asemenea, ADVANCEDJobs, deși poate alege să facă acest lucru, nu are obligația de a înregistra sau reține oricare din materialele existente sau asociate acestui site, chiar dacă i se solicită acest lucru. ADVANCEDJobs nu are obligația de a verifica, analiza, edita, monitoriza sau cenzura oricare din materiale conținute sau prezentate pe acest site. ADVANCEDJobs își rezervă, însă, dreptul de a monitoriza, accesa, modifica sau edita orice informație, material sau utilizarea acestora în legătură cu site-ul sau publicate pe site; de a îndepărta orice material care nu corespunde cu termenii și condițiile prezentate aici; de a stabili practici generale și limitări în ce privește utilizarea site-ului; și de a schimba aceste practici generale și limitări în orice moment, cu sau fără notificare.

▶ Sub nicio circumstanță ADVANCEDJobs nu va fi responsabil pentru orice pagubă directă, indirectă, accidentală, deliberată, specială sau exemplară, cunoscută sau necunoscută, suspectată sau nu, dezvăluită sau nu, ivită în vreun mod care are legătură cu disputele inclusiv dar nelimitâdu-se la pagube din pierderea de profituri, goodwill, utilizare, date, sau alte pierderi intangibile (chiar daca ADVANCEDJobs a fost informat de posibilitatea unor astfel de daune) rezultate din (i) utilizarea sau nepriceperea utilizării site-ului; (ii) costul procurării unor bunuri sau servicii substitute ca urmare a achiziționării, obținerii sau transferului prin sau de la ADVANCEDJobs a oricăror bunuri, date, informații sau servicii; (iii) accesului neautorizat sau modificării informațiilor transmise de dvs. (iv) declarațiilor sau conduitei oricărei terțe persoane pe site; sau (v) orice altă chestiune legată de site sau de serviciile oferite de ADVANCEDJobs. ADVANCEDJobs nu va fi responsabil de nicio încălcare a acestor termeni de utilizare dacă aceasta se datorează din orice cauză peste capacitatea de control rezonabil a ADVANCEDJobs inclusiv dar nelimitându-se la nefuncționarea sau deteriorarea mecanică, electronică sau a comunicațiilor.

 

Declinarea garanțiilor

▶ Site-ul este oferit “ca atare”. ADVANCEDJobs neagă explicit toate garanțiile de orice fel, fie exprese sau implicite, inclusiv dar nelimitându-se la garanțiile implicite de comerciabilitate, conformitate cu anumite scopuri particulare și non infringement. ADVANCEDJobs nu oferă garanții că (i) site-ul va îndeplini cerințele și standardele dvs.; (ii) site-ul va funcționa neîntrerupt, sigur, sau fără erori; (iii) rezultatele ce pot fi obținute prin utilizarea site-ului vor fi precise și de încredere; (iv) calitatea oricăror servicii, produse, informații sau alte materiale achiziționate, obținute sau transferate prin intermediul site-ului vor corespunde așteptărilor, dorințelor sau nevoilor dvs.; și (v) orice erori sau defecțiuni din sistemul informatic al site-ului vor fi corectate.

▶ Orice material, distribuit, descărcat sau accesat prin intermediul site-ului se face pe riscul utilizatorului. Acesta va fi singurul responsabil de orice daune cauzate calculatorului său, pierdere de date sau pierderi ca urmare a descărcării sau încrederii în orice astfel de material. ADVANCEDJobs nu își asumă niciun fel de responsabilitate și nu va fi răspunzător ca urmare a oricăror daune asupra echipamentului informatic al dvs., sistem informatic sau altă proprietate ca urmare a descărcării, vizualizării sau altui mod de utilizare a site-ului, a materialelor conținute de acesta sau oricare alt site ce conține un link către ADVANCEDJobs. Nicio informație sau recomandare obținută prin acest site, fie verbală sau scrisă, nu constituie o garanție dacă aceasta nu este formulată aici în mod explicit.

 

Prevederi legale

▶ Utilizatorul acceptă că aceşti “Termeni și Condiții de Utilizare” sunt guvernați în concordanță cu legile din România, şi vor fi interpretaţi şi puşi în aplicare conform acestei legislaţii. Orice acţiune sau dispută iniţiată de dumneavoastră, de orice terţ sau de ADVANCEDJobs pentru punerea în aplicare a acestor “Termeni și Condiții de Utilizare” sau în legătură cu orice materiale legate de acest site se vor supune jurisdicției exclusive a instanțelor judecătorești din România.

▶ Neexercitarea sau neimpunerea oricărui termen, prevedere sau drept stabilit în acești termeni de către ADVANCEDJobs nu reprezintă renunțarea la acești termeni, prevederi sau drepturi. Termenii și condițiile menționate aici constituie termenii și condițiile de utilizare complete și exclusive și înlocuiesc și anulează orice înțelegeri anterioare, comunicări și alte înțelegeri referitoare la Termenii și Condițiile de Utilizare, cu excepția oricăror termeni și condiții prevăzute în Politica de confidenţialitate sau orice alte documente menționate în mod specific aici. În cazul în care orice prevedere din termenii și condițiile de utilizare va fi nelegală, nulă sau inaplicabilă din orice motiv, atunci acea prevedere va fi considerată ca inexistentă şi nu va afecta valabilitatea şi aplicabilitatea oricărei alte prevederi. Acești termeni de utilizare nu crează o agenție, joint venture sau o relație de angajare și nu aveți dreptul de a impune nicio obligație de niciun fel din partea ADVANCEDJobs. Aceptarea termenilor si conditiilor precum si inscrierea de CV-uri in cadrul acestui site nu obliga ADVANCEDJobs la gasirea unui loc de munca pentru aplicant, singurul care va accepta oferta angajatorului fiind aplicantul.

▶ Termenii și condițiile din Termenii și condițiile de utilizare a site-ului nu pot fi atribuiți, transferați sau sublicențiați de dvs.; ADVANCEDJobs își rezervă dreptul de a stabili termenii și condițiile în parte sau întreg către oricare terță persoană.

 

Daca aveti intrebari cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului sau doriti sa ne transmiteti feedback-ul dumneavoastra, va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa contact@advancedjobs.ro.


Va multumim pentru ca folositi serviciile ADVANCEDJobs!
Va dorim proiecte de succes si implementare usoara!